Corona Update 23/02/2021Op vandaag (23/02/2021) ziet het er naar uit dat de 'buiten-bubbel' vergroot zal worden tot 8 personen, mogelijks zelfs 10. De opening van de Horeca is nog hoogst onzeker. 

Beide elementen maken deel uit van onze open air escape game, waardoor die ook sinds Oktober 2020 stil ligt :(

We zijn het afwachten echter grondig BEU  met als gevolg dat we opnieuw van start gaan met de organisatie van de open air escape game!

Van zodra het Overlegcomité of de regering de toestemming geeft om de Buiten-Bubbel te vergroten naar minimum 8 personen, kan The Quest of Corona's Box opnieuw gespeeld worden!!

  • We zullen hierbij rekening houden met alle geldende preventie en afstands regels!
  • Zolang de Horeca gesloten blijft,  zullen de voorziene tussenstops om iets te drinken en te eten Niet opgenomen worden in de route. 
  • U dient dus zelf uw Pic-Nic en drankjes in een rugzak mee op de fiets te nemen. Tijdens de tocht komen jullie langs  leuke en pittoreske pic-nic plaatsjes waar u kan stoppen om iets te drinken of te eten in openlucht. 
  • Uiteraard wordt de kostprijs van de Game (zonder lunch en drankstopje) hierdoor tijdelijk (tot zolang de horeca dicht is) aangepast en verlaagd: 
    • ​Volwassenen: € 37,00 per persoon voor de gehele dag (ipv € 54)
    • Kinderen (-15): € 25,00 per persoon
    • Kids (-7 jaar):  Gratis 

Van zodra de buiten-bubbel dus vergroot wordt naar min 8 personen, kan de game gespeeld worden: dit kan elke dag van de week met een vertrek om 09u00 of om 10u00.  Een boeking dient steeds uit minimum 4 betalende volwassenen te bestaan. 

Ook tijdens de aankomende paasvakantie kan de Game elke dag gespeeld worden. 

Meer info of boeken  via volgende link: klik HIER

Uiteraard kan u steeds uw boeking kosteloos annuleren, mocht blijken dat het overleg comité/onze regering  op de dag van uw game nog steeds beperkende maatregelen oplegt waardoor de game niet uitgevoerd kan worden. 

Van zodra ook de Horeca weer  kan opstarten, wordt de Escape game terug in originele vorm georganiseerd, inclusief lunch en drankstopjes!